Vrijdag 23 augustus 2019

Over


Onze namen zijn Martijn en Dionne. Wij zijn altijd al reislustig geweest, maar pas de laatste jaren komt het echt van reizen. Eerder hebben we, los van elkaar, wel wat bestemmingen in Europa aangedaan, maar nu moet de hele wereld eraan geloven. Van de kolossale wolkenkrabbers van New York, Singapore en Kuala Lumpur tot de ongerepte stranden van Haiti, van luxe cruisen in het Caribische gebied tot rondtrekken op de onbewoonde eilanden van Fiji, van bergen beklimmen in Nieuw Zeeland tot duiken tussen de haaien in Thailand; het reisvirus heeft ons te pakken!

Onlangs hebben wij de nieuwe website Rondreizen-thailand.com online gezet. Deze site zal gaan behoren tot een groep van sites die een beschrijving geeft van de mooiste rondreizen in een bepaald land. Andere bestemmingen zijn bijvoorbeeld Chili en Nieuw-Zeeland. Het doel van onze sites is niet (puur) commercieel; wij willen onze bezoekers ook echt een mooie site bieden, een site die uitnodigt door te gaan met lezen, die informatie verschaft over het land waarin je geïnteresseerd bent en waar je leuke en nuttige artikelen kunt vinden.

Ook zullen we af en toe een nieuwsbrief versturen, waarmee we je van het laatste nieuws op de hoogte brengen. Heb je zelf een aanbieding, informatie, foto’s of een reisverslag, mail ons deze informatie of vraag om een inlog op Rondreizen-thailand.com, waarmee je zelf een bericht kan plaatsen.