Vrijdag 23 augustus 2019

“Thailand Totaal” + strandverblijf

17 augustus 2010 by dionne  
Filed under Groepsrondreizen

De rondreis “Thailand Totaal” met verblijf op Phuket of Krabi is een schitterende groepsrondreis waarbij je werkelijk alle delen van Thailand aandoet. Tijdens deze vernieuwde, uiterst complete groepsrondreis ontdek je eerst het noorden van Thailand met de fascinerende architectuur en historie, het ongerepte en overweldigende natuurschoon, de kleurrijke dorpen, de Thaise cultuur en de uiterst vriendelijke bevolking van Thailand.

Met een gids ga je vervolgens naar de rubber- en palmenplantages, de regenwouden en kalkrotsen van het betoverende zuiden van Thailand. Je verblijft twee nachten aan de Golf van Thailand, daarna doorkruis je het schiereiland en verblijf je nog vier nachten aan de Andaman Zee: één nacht in het door spectaculair natuurschoon omgeven Khao Lak en drie nachten op het bekende Phuket of in het ongekend mooie Krabi.

Een non-stop intercontinentale retourvlucht Amsterdam – Bangkok met China Airlines is inbegrepen.

23-daagse groepsrondreis Thailand Totaal met verblijf op Phuket of Krabi

De Jong Intra biedt allerlei vakanties naar Thailand, het land van ongekende afwisseling. Of je nou een gezellige badplaats en de exotische witte zandstranden in het zuiden wil ontdekken, liever jungletochten maakt en kennis wil maken met bergstammen of verbaasd wil staan over de pracht en praal van de vele tempels, De Jong Intra heeft de geschikte rondreis, groepsrondreis of individuele vakantie in Thailand.

Groepsrondreis, inclusief vlucht
Gevonden op: De Jong Intra
Duur: 23 dagen
Prijs: € 1.876,=

Share and Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • Sphinn
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • Blogplay

Gerelateerd

Comments

One Response to ““Thailand Totaal” + strandverblijf”
 1. Eppie zegt:

  Leuke groepsrondreis! Deze rondreis door Thailand hebben wij (mijn vriendin en ik) vorig jaar gedaan, goed verzorgd door De Jong Intra. Thailand is sowieso een erg gaaf land om rond te reizen, het is een ontzettend afwisselend land.

  Als u voor de eerste keer naar Thailand gaat, is een van de aangeboden Thailand rondreizen wel een aanrader.

  Veel plezier allemaal!
  Eppie

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!