Vrijdag 23 augustus 2019

Thailand Free + Easy

1 november 2010 by dionne  
Filed under Groepsrondreizen

Je wilt in 10 dagen het beste van Thailand ontdekken voor de scherpste prijs? Kies dan voor deze prachtige Free & Easy reis per bus via landelijke routes. Uiteraard bezoek je de bekendste plaatsen in Thailand, zoals Bangkok, Kanchanaburi met de River Kwai, Chiang Mai, Ayutthaya en Sukothai. Maar verder bepaal je zelf aan welke excursies je wilt deelnemen. Indien je wilt nagenieten op het strand, kies dan voor optie B van deze reis waarbij je vier nachten verblijft op het strand van Cha-am. Je verblijft in goede toeristenklasse hotels tijdens de rondreis. Alle rondreizen zijn te boeken met een verlenging in ieder hotel naar keuze.

Inbegrepen is de vlucht van Amsterdam naar Bangkok en vice versa per China Airlines, de 10-daagse rondreis per bus met airco, de slaaptrein (2e klasse) van Chiang Mai naar Bangkok, een aantal excursies en entreegelden, logies en ontbijt en een enkele keer lunch en diner.

Wat Arun

Oad Reizen biedt allerlei vakanties naar het tropische juweeltje Thailand; iedereen zal zich thuis voelen in het ‘Land van de Glimlach’. Nog niet zo lang geleden was het koninkrijk Thailand het exclusieve reisdoel van een kleine groep reizigers. Nu is het ‘oude Siam’ één van de populairste toeristische bestemmingen in Azië. Exotische badplaatsen met tropische stranden, een prachtige en afwisselende natuur en een rijke cultuur met een voor ons westerlingen fascinerende godsdienstige traditie, maken van Thailand een land waar veel te zien en te beleven valt. Bovendien is Thailand een ‘walhalla’ voor liefhebbers van de Aziatische keuken. Oad Reizen heeft voor iedereen de geschikte zonvakantie, groepsrondreis of individuele vakantie in Thailand. Ook een startpakket is mogelijk.

Groepsrondreis, inclusief vlucht
Gevonden op: Oad Reizen
Duur: 11 dagen
Prijs: vanaf € 1.049,=

Share and Enjoy:
  • Print
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Blogplay

Gerelateerd

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!