Vrijdag 23 augustus 2019

Rondreis “Fascinerend Thailand”

17 augustus 2010 by dionne  
Filed under Groepsrondreizen

Een unieke, uiterst complete busrondreis vol boeiende contrasten, waarbij je kennis maakt met de schoonheid en veelzijdigheid van Thailand. Het is met recht een fascinerende groepsrondreis; het tempo is vrij rustig en je komt op de mooiste onontdekte plaatsen.

De prachtige architectuur, het overweldigende natuurschoon, de kleurrijke dorpen, de Thaise cultuur en tradities en de uiterst vriendelijke bevolking zullen je verrassen. Beginnend in Bangkok reis je naar het uiterste noorden van het land en vervolgens verken je het nog nagenoeg onontdekte oosten, ook wel de ‘unseen I-san’ genoemd. Na een verblijf aan de rand van Thailand’s bekendste wildpark en natuurreservaat, het schitterende Khao Yai National Park, eindigt de reis weer in Bangkok.

De Jong Intra biedt allerlei vakanties naar Thailand, het land van ongekende afwisseling. Of je nou een gezellige badplaats en de exotische witte zandstranden in het zuiden wil ontdekken, liever jungletochten maakt en kennis wil maken met bergstammen of verbaasd wil staan over de pracht en praal van de vele tempels, De Jong Intra heeft de geschikte rondreis, groepsrondreis of individuele vakantie in Thailand.

Groepsrondreis, exclusief vlucht
Gevonden op: De Jong Intra
Duur: 19 dagen
Prijs: € 835,=

Share and Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • Sphinn
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • Blogplay

Gerelateerd

Comments

2 Responses to “Rondreis “Fascinerend Thailand””
 1. Melle zegt:

  Gaan er ook reizen in November?

 2. dionne zegt:

  Beste Melle,

  Bedankt voor je aanvraag.

  Er gaan meerdere rondreizen naar Thailand in november. In het artikel staat de link. Als je daarop klikt, kan je het aanbod daar vinden.

  Er vertrekt van oktober 2012 t/m maart 2013 een 21-daagse groepsrondreis Fascinerend Thailand. Mochten we je nog verder kunnen helpen, horen wij dat graag!

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!